Inför Halmstad hemma

Tyringe tar ikväll emot Halmstad Hammers som gästar Tyrs Hov. Matchen visas gratis på webb-TV i samarbete med Supporterpengen 2.0.

Rahm inför

Idag kommer Halmstad på besök detta efter 9 match lediga dagar för oss och 14 för Halmstad. 

Så lite svårt att veta var bägge lagen står formmässigt. Vi har blandat lite tuffare träning med några dagars vila. Fokus de senaste dagarna har legat på vårt försvarsspel i anfallszon och mittzon där vi måste bli bättre. Vi vill samtidigt hitta tillbaka till vårt vinnande spel efter en mindre bra insats mot Kallinge senast.

Halmstad jagar ju seriesegern och är ett bra lag. De är snabba i sina omställningar och viktigt att vi får ner deras fart i mittzon. 

Vi har lite sjukdomar och skador i truppen och idag gör Sebbe Törnqvist från Rögle sin första match för oss. Ska bli spännande att se honom i seniorhockeyn. Sebbe är en bra skridskoåkare med bra skills.

Dagens frånvarolista
Zane
Tanner
Hedlund
Carlqvist 
Balint
Gussy

Dela med andra