Inför Kalmar hemma

Tyringe gästas idag av Kalmar HC. Sist lagen möttes i Kalmar så gick Tyringe segrande ur striden där matchen slutade 3-5. Kalmar ligger på fjärde plats i tabellen med 15 inspelade poäng.

Rahm inför

Fredagens match blev inte vad vi tänkt oss. Trots en bra start och ledning efter åtta sekunder. Efter det tog Halmstad över taktpinnen och dikterar villkoren. Vi kör gång på gång fast och tappar pucken i våra försök att anfalla.

De chanser vi skapar lyckas vi sätta i virket. Små marginaler. Halmstad sätter två chanser och går till ledning. Vi hade ändå känslan att rätta till några saker så kan vi göra match av det. 33 sekunder in i andra så gör de 3-1 och det känns som luften går ur oss här. Summerat så förlorar vi mot ett Halmstad som gör en mycket bättre match än oss så de var aldrig ngt snack, tyvärr.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Kalmar kommer på besök idag. Nu måste vi komma upp på hästen ordentligt och ta kliv framåt i vårt spel. Viktigt att vi gör de saker vi pratar om och gör det i 60 minuter. Enkla saker och ett enkelt spel som vi tror kommer ge oss segrar i längden.

Vi får se upp med Kalmars PP där de är riktigt vassa. Annars vill vi ha en match i högt tempo och sätta press på Kalmar över hela banan. Vi vet hur skickliga de är om de får tid på sig.

Denna Super Bowl-söndag så ska vi bärga tre poäng.

/Magnus Rahm

Dela med andra