Inför årets första hemmamatch

Tyringe spelar ikväll sin första hemmamatch för året när Halmstad gästar Tyrs Hov. Halmstad som började serien med maximala sex bonuspoäng ligger på tredje plats i tabellen på åtta poäng. Och som Tyringe spelar de sin andra match i serien.

Rahm inför

Idag är det dags för vår andra match i fortsättningsserien. Söndagens match borta mot Tranås blev en besvikelse för vår del. Vi kom inte riktigt upp i den nivån vi vill spela på. Så Tranås vann fullt rättvist. De vann fler kamper än oss och hade bättre kvalité i passningar osv. Det har vi pratat om att bli bättre på idag. Vi måste tävla och ta kampen om varje millimeter på isen. Serien är så jämn och skillnaden mellan lagen så liten att de ofta fäller avgörandet.

Halmstad vann sin första match i sudden mot KRIF. Halmstad är ett bra lag om än något framtunga. Så det gäller att vi spelar smart samt utmanar deras backar ordentligt. Komma med fart mot dem och ta oss ner bakom dem. Så en enkel hockey ända nerifrån och sedan raka vägen på mål. Det vi tycker är det viktigaste idag är att vi ska ta upp kampen och spela rejält. Får deras forwards tid och plats så är de riktigt duktiga. Så spela på gränsen utan att kliva över den blir viktigt idag. Kan vi komma upp och tävla och göra det enkla jobbet så tar vi tre poäng idag.

Thurn Data & Systemkonsult
Sparbanken Skåne

Nytt år samma förutsättningar, alltså ingen publik. Men har sett två SHL lag få ett härligt stöd av de åtta som varit på plats. Är det något vi kan få till på Hovet. Årets spelare har ju inte fått uppleva hur de är att lira hockey med Bluefoxes på läktaren. Kanske vi kan få en liten smak av de idag?

Eller vad säger ni @Bluefoxes #tillsammans

/Magnus Rahm

Dela med andra