Inför Hanhals hemma

Ikväll tar Tyringe emot Hanhals IF för match hemma i Tyrs Hov i ATG Hockeyettan södra. Hanhals som ligger på 10 plast i tabellen kommer senast från en seger hemma efter straffa mot Kalmar. Sist lagen möttes uppe Kungsbacka vann Tyringe med 3-1 efter en stark sista period.

Rahm inför

Ny 6 poängsmatch.

Vi lyckades få med oss en poäng från Borås. De borde varit tre men vi kliver in i matchen med helt fel självbild och mindset. De gör att Borås få föra matchen medan vi tittar på och låter dem vara bra. Blev en liten hårtork i paus och vi blev bättre i andra men ändå inte på den nivån vi vill vara. I sista däremot tar vi tag i det och lirar ut. Blir desperata och kommer med fart. Vi tar över matchen och går upp till 2-3 sedan kommer ett misstag och de sätter fyran. Dock ger vi inte upp utan gasar hela vägen och sätter två när vi tagit ut målvakten. Stark tredje som vi tar med oss idag.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Viktigt att vi slår Hanhals annars kan vi inte gå förbi dem i tabellen. Hanhals bytte tränare förra veckan och har tagit fem poäng efter det. Har sett de tre senaste matcherna och det är ett annat Hanhals nu. De spelar med fart och jobbar hårt över hela banan. Ser ut som de fått en nytändning. Det gäller att vi är med från start och börjar där vi avslutade mot Borås.

Det har hänt en del I truppen sedan sist. Loppatto har lämnat och Logan Mick kommit in.

William von Barnekow och Oscar Magnusson tränade idag med Malmö som har frågetecken inför derbyt imorgon. Så de är aktuella för spel där. Jätteroligt för killarna att få den chansen och hoppas de får istid imorgon.

Melker Eriksson med ett nyskrivet A-lagskontrakt i Rögle kommer lira de sista fyra matcherna med oss då han inte fått så mycket istid på slutet och Rögle har bara en match kvar innan jul.

Hur vi formera laget är i dagsläget lite oklart. Men dessa saknas

Strazz, skadad
Victor C, sjukdom
Samuel G, avstängd
Lindström, skadad
Jannerstig, skadad
Cuce, skadad
Bàlint, skadad
Burman, skadad
Magnusson, Malmö
von Barnekow, Malmö
Hast, skadad – avgörs på värmningen om spel

Dela med andra