Tyringe värvar Logan Mick från Surahammar

Tyringe värvar kanadensaren Logan Mick från Surahammars IF i västra Hockeyettan. På 11 matcher för Surahammar har Logan noterats för 4 mål och 6 assist. Säsongen innan spelade han för Åmåls SK och noterades för totalt 28 mål och 37 ass på 31 matcher.

Sportchef Filip Steensbjerre kommenterar värvningen av Logan så här:

– Logan är en spännande spelare som jag ser framemot att se i Tyringetröjan!

– Han är mångsidig och kan spela både ytterforward och center. Logan ska bidra med sin fart och tävlingsinstinkt till laget. Han har även näsa för målet och kan förhoppningsvis bidra i målprotokollet och öka konkurrensen bland våra forwards.

Text & Reklam

Kevin Loppatto Tyringe

Samtidigt står det klart att Tyringes ena amerikan Kevin Loppatto lämnar laget.

Filip Steensbjerre igen:

– Vi tackar Kevin för hans tid i klubben då vi kommit överens om att detta är den bästa lösningen för båda parter. Kevin är en kanonkille som jag önskar allt det bästa med sin fortsatta hockeykarriär!

Fakta Logan Mick
Född 1996-07-25
Längd / vikt 180 cm / 84 kg
Position Forward
Skjuter Vänster
Klubbar i karriären Åmåls SK, Surahammars IF, Tyringe Hockey
Prospects https://www.eliteprospects.com/player/120792/logan-mick

Dela med andra

2 andra skriver om “Tyringe värvar Logan Mick från Surahammar”

Kommentarer är stängda.