Sexpoängsmatch i Borås

Ny bortamatch väntar denna fredagskväll när laget beger sig för match mot Borås HC. Borås ligger två placeringar före Tyringe i tabellen men är inom räckhåll för att passeras vid vinst. Borås kommer senast från bortaseger mot Hanhals.

Rahm inför

En mycket viktig match för oss. En måste vinna match för att gå förbi Borås i tabellen och på så sätt få med oss bonuspoäng till fortsättningsserien.

Efter 12 lediga dagar så spelade vi igen i onsdags. Vi var inte riktigt med från början och kommer inte in i matchen ordentligt. Sedan spelar vi upp oss och gör två bra perioder. Dock lyckas vi inte förvalta våra chanser utan Mörrum kan dra ifrån och vinna matchen.

Idag kommer det bli viktigt att vi startar bra och stänger ner Borås tidigt. Vi vill se ett aggressivare försvarsspel högt upp i banan. Vi ska bli ännu rakare och tuffare in på mål vinna kramperna där för att få lite lättare mål.

Skadelistan är lång men vi ställer upp fullt lag ändå. Vi litar fullt ut på de killarna som lirar och satsar på tre poäng med hjälp av ert stöd

#tillsammans

/Magnus Rahm

Dela med andra