Inför Tranås hemma

Ikväll kommer Tranås AIF på besök i Tyrs Hov. Tranås som ligger på undre halvan och tabellen med 23 inspelade poäng. Senast lagen möttes i Stiga Arena vann hemmalaget med 6-2.

Rahm inför

Ny match på Hovet. Tranås på besök och vi har revansch på oss själva. Både efter Kalmarmatchen som var en otroligt svag insats i två perioder där vi ger bort den matchen. Sedan även på Tranås efter 6-2 förlusten där uppe. 

Tranås är ett bra lag med mycket fart. Jag fick ju mycket skit sist då jag kallade det juniorhockey. Men, de slår långa puckar, skarvar och går stenhårt i checken. Så spelet blir hafsigt och går framochtillbaka. Här gäller det att vi får ner deras fart och kontrollerar spelet med puck. Så vi inte bara kastar iväg den utan har en plan med det vi gör. Kan vi få kontroll på det och låta dem jaga i tomme är mycket vunnet. Får de fast oss blir det tufft. Så en balansgång mellan att inte spela fast sig och inte skicka iväg pucken måste vi hitta för att lösa det. Räknar med en match i högt tempo.

SwedSafe
Thurn Data & Systemkonsult

Vi är fortfarande lite kort på folk. Men Jammeh är tillbaka i dagens match men Von Barnekow och Peterson saknas.

/Magnus Rahm

Dela med andra