Inför Kalmar borta

Tyringe spelar i eftermiddag borta mot Kalmar HC som ligger fem poäng före Tyringe i tabellen på nionde plats. Kalmar vann senast borta mot Borås och har plockat fyra poäng på dem fem senaste matcherna.

Rahm inför

Grabbarna på väg i bussen till Kalmar medan jag får sitta hemma. Frustrerande men tar de tre poäng idag med så är jag nöjd och stolt.

Stolt över insatsen i fredags. Vi hade pratat om detaljer i vårt försvarsspel, vinna pucken snabbare och hjälpa varandra mer. Jag tycker vi ser det tydligt mot Halmstad och det gör vårt anfallsspel bättre. De två första perioderna är riktigt bra, samtidigt gör ju Strazz en grym match i målet. Sedan blir det lite passivare i tredje samtidigt så kliver ju Halmstad upp hårdare i sin jakt. Men vi kan räkna in första trean på hovet. Ruskigt skönt.

Text & Reklam

Kalmar slog vi på straffar senast. Vi vet att Kalmar är bra I sitt PP och ett ganska framtungt lag. Så vi vill se till att komma ner djupt bakom deras backar och utnyttja deras svaghet i egen zon. Sedan se upp med deras offensiv där de vill dra ner tempot och blixtra till med farliga instick framför vårt mål. Tar vi kampen över hela banan idag och spelar med samma press i egen zon kommer Kalmar få svårt att slå oss idag.

Det blir några ändringar i laget. Jammeh fick en smäll senast och vilar medan Daniel Peterson vaknade med förkylningssymptom och stannar hemma. Almberg kliver in i truppen tillsammans med Samevik. Annars blir de samma lag som senast med Strazz i kassen…

Nu går vi för andra raka.

#tillsammans

/Magnus Rahm

Dela med andra