Inför Halmstad hemma

Ikväll är det åter fredagsmatch på Hovet när Halmstad kommer på besök. Halmstad har gått starkt de senaste matcherna med fyra vinster av fem möjliga. Lagen möttes uppe i Halmstad för en dryg vecka sen och då kunde kvällens gäster vinna med klara 5-2.

Rahm inför – från isoleringen

Frustrerande att inte kunna vara på plats idag. Men vaknade upp förkyld och vi följer protokollet så jag stannar hemma. Gjorde ett test i morse och kommer tillbaka när svaret kommit och är negativt. Ska stötta hemma framför datorn. Jag har fullt förtroende både för Reimer och Pelta, så jag är inte de minsta orolig där.

Onsdagens match startade vi dåligt, fick ingen press på Kallinge utan de fick massa tid på sig. Kanske blev vi passiva av den dåliga starten med 1-0 efter 27 sekunder. Period två och tre är bättre. Mer energi. Vi fick tidigare stopp på dem vilket bidrog till mer tryck i våra anfall. Dock räckte de inte hela vägen.

SwedSafe

60 minuter träning igår där fokus låg på vårt spel i egen zon. Vi måste få stopp på Halmstad idag och vinna pucken tidigare då de är bra på att få snurr i anfallszon. Hoppas få se detta ikväll och att vi är rejäla.

Vi gör för lite mål. Här pratar vi om att vi måste skita ner oss, ta en smäll för laget och för att göra mål eller förhindra ett. Så att ta oss in på insidan och in i den heta ytan. De vill jag se ikväll.

Nu hoppas vi på en bra fredagskväll och tre poäng.

#tillsammans

/Magnus Rahm

Dela med andra