Inför: KRIF borta

Ikväll åker laget till Blekinge för match borta mot KRIF som ligger på åttonde plats i tabellen. KRIF har två segrar på de fem senaste matcherna och kommer senast från en uddamålsseger borta mot Kalmar.

Magnus Rahm inför

Idag åker vi till Blekinge för match mot Kallinge. Första matchen av tre denna vecka.

Läget i truppen har ljusnat lite de senaste dagarna. Tyvärr är inte de skadade spelarna tillbaka men vi har fått in tre spelare från Malmös J20. Vilket gör att vi fått lite konkurrens om platserna. Det är en viktig del att killarna måste förtjäna sin tröja och att man inte kan ta istid förgiven. Det höjer kvalitén på träningarna när vi är fullt manskap där.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Vi har blivit lite passiva under delar av matcherna när vi gått med kort på folk och vi har inte kunnat få de riktiga momentet i matcherna vi vill ha. Nu vill vi kunna skapa de med fyra linor som kan sätta tryck på motståndarna. Att idag kunna mönstra sju backar och tretton forwards ger oss coacher möjligheter att peta in de killarna som är hetast i rätt lägen. 

Idag vill vi komma ut hårt på Kallinge och minska deras tid högt upp i banan. Vi har pratat om att bli rakare i vårt spel och hota mer mot mål. Vi har snittat två mål framåt per match vilket gör de tufft att vinna matcher. Så målskyttet måste upp. Detta genom att vi ska skapa fler målchanser. 

Vi ändrar också lite i vårt PP för att få igång det ännu mer och ha två uppställningen som producerar.

Debut idag för William von Barnekow och Elliot Ekefjärd.

/Magnus Rahm

Dela med andra