Inför: Vimmerby hemma

Fredag och ikväll tar Tyringe emot Vimmerby HC när dem gästar Tyrs Hov. Vimmerby har varit spellediga sen förra onsdagen och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Förra gången lagen möttes, som var i seriepremiären, vann Vimmerby med 5-2.

Rahm inför

Fredagsmatch på hovet eller vid tacobordet och matchen på TV.

Nu är de tätt på given vilket är skönt då vi kan ta revansch på oss själva efter en blek insats mot Halmstad. Vi förlorar mot ett mycket bra lag inget snack om de. Vi var dock bleka och vek ner oss lite. Så idag vill vi göra en bra prestation över 60 minuter. Ta kampen där ute och vinna fler dueller än Vimmerby. Kan vi hitta tillbaka till den energin utmanar vi dem rejält. Där kramperna framför målet blir avgörande.

Oskar Magnusson kliver in i laget och ger oss mer tryck på fler linor. En spännande spelare som jag sett och mött mycket. Kul att se honom på seniornivå.

/Magnus Rahm

Sparbanken Skåne
Dela med andra