Inför Halmstad borta

Efter en veckas spelledigt åker laget ikväll till Halmstad för bortamatch. Halmstad ligger precis under strecket till Allettan med 18 poäng och har två poäng upp till närmaste lag.

Rahm inför

Dax igen efter en veckas vila. Mot Hanhals senast vann vi i en öppen match som kanske inte var en tränares dröm. Ganska flängigt spel med mycket tappade puckar av bägge lagen. Vi fick heller ingen kontroll på Hanhals långa spelvändningar i de två första perioderna. I tredje så blev vi mer noggranna och såg till att inte kasta bort pucken. Vi kom oftare ner djupt och fick längre anfall men Hanhals stack upp i farliga kontringar. När Burman satte 1-2 och Hampus trean kunde vi andas ut och första Trean bärgades.

Ikväll åker vi till Halmstad som efter en något knackig inledning verkligen kommit igång. Det är ett lag som verkligen gnuggar på. De flyttar upp pucken snabbt och sätter hård press. Det gäller för oss att hantera det genom att hitta snabba vägar att spela bort deras press. Det blir en av nycklarna. Sedan vill vi skapa lite längre anfall och göra det jobbigt för deras backar. Att hålla oss borta från utvisningsbåset blir viktigt då de har ett starkt PP.

SwedSafe
Thurn Data & Systemkonsult
Dela med andra