Inför: Hanhals borta

Ikväll åker Tyringe till Kungsbacka för bortamatch mot Hanhals IF. Hanhals som senast föll borta mot Kalmar i sudden och ligger på åttonde plats i tabellen.

Rahm inför

Dax för borta match mot Hanhals. Vi summerar förra matchen och åter en förlust. Vi spelar bra men inte i 60 minuter. Viktigt att vi börjar göra de.

Ikväll ska vi mönstra fyra kedjor för första gången på länge. Vi ska komma ut hårt på Hanhals ikväll, ta kommandot i matchen direkt. Vi tappar för många 50/50 dueller i matcherna och ska ändra på det ikväll. Vi vill på så sätt också komma med lite högre fart in i anfallszon. Med fyra kedjor ska vi orka det i 60 minuter. Annars så gäller ordet tålamod. Våga vara rätt i banan. Inte stressa bort oss en och en utan laget ska hålla ihop.

Så ikväll kommer första trean!

/Magnus Rahm

SwedSafe
Text & Reklam
Dela med andra