Inför: Nybro hemma

Ikväll gästar tabelltrean Nybro Vikings Tyrs Hov. Nybro som spelat in 18 poäng på 8 matcher och kommer senast från 0-3 förlust hemma mot Troja.

Rahm inför

Söndag och ny match på Hovet. Förhoppningen var ju att vi ikväll äntligen skulle vara 300 på Hovet och få en härlig inramning. Nu blir det inte så. Men vi får hoppas ni 50 som kommer kan hjälpa oss till första trean. Vi saknar er och behöver ert stöd.

Mot Mörrum så tycker jag att vi i första och tredje perioden gör det mycket bra medan vi i andra faller tillbaka och gör det svårt för oss. Vi har pratat om att hitta bättre vägar ur egen zon. Att hitta våra centrar oftare för att med mer kontroll komma in i Nybros zon. Vi vill också bli bättre framför bägge målen. Kan vi göra detta idag så kommer vi tävla ordentligt mot Nybro som också kommer från en förlust.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Vi måste också bli mer disciplinerade och hålla oss borta från båset. Det gäller allt från mig till spelarna. Vi får lära oss att ha fokus på det vi kan påverka och inte lägga fokus på de randiga. Det är inte alltid så lätt när det såg ut som de gjorde sist. Men med mer fart och energi kommer vi få med oss utvisningar och vi vet vi är starka i PP.

Nu kör vi #Tillsammans

/Magnus Rahm

Laget

Victor Carlsson (Joakim Strandberg)

Simon Ericsson – Gabriel Jammeh
Daniel Carlqvist – Mattias Eklund
Samuel Hou Gustavsson – Jacob Sandberg
David Nilsson

Henrik Maersk – Casper Andersson – Oscar Jacobsson
Joakim Nilsson – Viktor Burman – Casper Åkesson
Isac Bexdal – Kevin Loppatto – Fabian Hast
Albin Brännström

Skadade: Anton Lindström, Matthew Cuce, Bálint Horváth, Herman Samevik, Filip Jannerstig

Dela med andra