Anton Lindström klar

Tyringe Hockey och Anton Lindström kommit överens om en fortsättning. Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Rahms & Steensbjerres kommentarer

– I Anton får vi in en center med grymma defensiva skills och bidrar även offensivt. Det är den offensiva sidan Anton vill jobba mer med och förbättra vilket jag ser som positivt. Vi hoppas att Anton kommer utveckla detta hos oss, säger Magnus Rahm.

– Den rutin Anton kommer in med blir viktig till vårt lag. Anton bidrar även runt i kring och hjälper de unga killarna i deras utveckling samtidigt som han har driver sin egen utveckling.

Gabriel Altberg lämnar och Anton förlänger in säsongen ut. Filip, vilka är dina kommentarer om förändringarna i truppen.

– Anton har varit med på resan under försäsongen och även i början av seriespelet. Han har haft ett korttidsavtal som går ut nu i helgen tack vare att supporterklubben Bluefoxes gått in och gjort det möjligt. I och med att Altberg försvinner från laguppställningen kan vi nu kontraktera Anton för resten av säsongen.

– Anton har samlat på sig värdefull rutin på Hockeyettannivå och har ett stort hjärta för Tyringe Hockey. Han tävlar varje dag och kommer att hjälpa oss i vår strävan att bli bättre. Det känns skönt att ha det klart och det ger oss en möjlighet att kunna arbeta långsiktigt med laget.

Antons kommentarer

Nu är det klart att du spelar i Tyringe för resten av säsongen. Hur känns det?

– Det känns bra! Skönt att vi kunde få allt på plats tillslut.

Du har haft intresse från andra klubbar men varför valde du Tyringe?

– När jag väl bestämde mig för att stanna i Sverige så var valet ganska enkelt. Jag känner Rahm och Reimer sen tidigare och vet vilket ledarskap som dom står för samtidigt som dom vet vad jag kan bidra med på och utanför isen, något som skapar en trygghet.

– Att jag dessutom har varit i föreningen tidigare och vet vad man kan förvänta sig är också en stor faktor. Allt från vaktmästarna till supportrarna och personerna som jobbar för föreningen med videosändningar, kansliet etc har jag bara bra saker att säga om. Det är en förening som jag alltid har trivts i.

Vad vill du bidra med till laget?

– Jag vill hjälpa laget att ta steg i rätt riktning både på och utanför isen. Skapa en trygghet och bidra med det som jag är bra på.

Vad tror du om lagets chanser denna säsong?

– Klassisk fråga som jag väntade på! Under den tiden som jag har varit med och kört med laget så har jag fått ett bra intryck av gruppen, något som är viktigt för att klara av en säsong som alltid innehåller toppar och dalar. Jag tror på årets upplaga av Tyringe! Vi kommer vara bättre än vad många tror.

Dela med andra