Inför: Kalmar HC hemma

I kväll spelar Tyringe match hemma i Tyrs Hov och gästas av Kalmar HC. Inför matchen får vi läget i spelartruppen och hur laget ser på matchen i onsdags och kvällens match mot Kalmar.

Efter onsdagens sura förlust är vi revanschsugna. Att släppa in mål med en minut kvar svider extra. Vi är nöjda med prestationen överlag men tycker vi blir lite passiva sista fem minuterna, tyvärr. Vi ville rätta till vissa delar efter förlusten mot Vimmerby och det gjorde vi verkligen. Det tar vi med oss in i söndagens match.

Kalmar förlorade vi mot på försäsongen i en konstig match där det mest handlade om PP och BP. Vi vet att Kalmar är bra I PP och ska undvika utvisningar. Vi vill spela i ett högt tempo och minimera Kalmars tid med puck. Det tror vi är nyckeln. Få får de tid är de bra.

Thurn Data & Systemkonsult
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Vi har pratat en del om att vinna returer och sätta lägena vi får. Vi skapar mycket men har haft dålig utdelning. Sedan såklart jobba vidare med defensiven och stänga ner motståndarnas anfallsspel.

Laget

Victor Carlsson (Joakim Strandberg)

Daniel Carlqvist – Simon Ericsson
Jacob Sandberg – Samuel Hou Gustavsson
David Nilsson – Gabriel Jammeh

Joakim Nilsson – Mattias Eklund – Fabian Hast
Gabriel Altberg – Viktor Burman – Isac Bexdahl
Henrik Maersk – Casper Andersson – Oscar Jakobsson
Harry Nilsson – Herman Samevik – Albin Brännström.

Vi saknar fortfarande en hel del killar. Filip Jannerstig, Matthew Cuce, Casper Åkesson och Bálint Horváth är skadade samt Anton Lindström avstängd. Tyringe jobbar intensivt för att få Kevin Loppatto spelklar men missar även kvällens match.

/Magnus Rahm

Dela med andra