Inför: Hemmapremiär mot KRIF

Ikväll spelar Tyringe första seriematchen på Hovet och gästas av KRIF. Inför matchen får vi hur laget ser på första matchen mot Vimmerby och vad som behövs förbättras inför kvällens av Magnus Rahm.

Efter söndagensmatch mot Vimmerby där vi är nöjda med presentationen men inte resultatet har vi jobbat vidare på vårt spel. Vi har tittat på lite detaljer vi måste förbättra. Lite enkla misstag som måste bort för vi ska vinna matcher. Ändå tycker vi att vi skapar mycket och bör göra fler mål än 2 på 48 skott. Så kampen framför kassen måste bli bättre.

Kallinge fick med sig två poäng mot Kalmar i premiären. Ett bra lag som spelar med hög fart och ofta går rakt på mål. Vi har ändå haft mest fokus på vårt spel och de delar vi gör bra. Att få kliv in på Hovet igen med lite tryck av de 50 som får komma in. Vi hoppas även på stöd hemifrån Sofforna.

Text & Reklam

Saknas gör fortsatt Bálint Horváth och Filip Jannerstig som är skadade. Kevin Loppatto på grund av pappersstrul samt Anton Lindström som är avstängd.

Gabriel Jammeh och Fabian Hast gör säsongsdebut. På grund av att vi har många centrar borta väljer vi att låna Hampus Karlsson från Rögles J20. Han blir namngiven spelare och kommer kunna spela i både Tyringe och Rögles J20.

Laget

Joakim Strandberg (Viktor Carlsson)

Daniel Carlqvist – Simon Ericsson
Samuel Hou Gustafsson – Jacob Sandberg
David Nilssson – Gabriel Jammeh
Mattias Eklund

Oscar Jacobsson – Casper Andersson – Henrik Maersk
Casper Åkesson – Hampus Karlsson – Viktor Burman
Gabriel Altberg – Matthew Cuce – Joakim Nilsson
Hast – Herman Samevik – Isac Bexdahl
Albin Brännström

Dela med andra