Inför: Genrep mot Kalmar HC

Kalmar HC gästar Tyrs Hov i sista träningsmatchen innan serien drar igång nästa vecka. Huvudtränare Magnus Rahm ger oss läget i laget och vad han vill se under matchen. Matchen sänds via vår Webb-TV.

Ikväll är de generalrep på Hovet. Kalmar kommer på besök. Det blir en bra utmaning mot ett skillat lag. De är duktiga på att hålla pucken inom laget och hålla nere tempot i matcherna för att i vissa stunder blixtra till. Så det gäller hela tiden vara på tårna och se till att göra det jobbigt för dem.

Vi har senaste veckan kört lite PP så där hoppas vi på lite utdelning idag. Vi har även tittat på vår forecheck och vårt försvarsspel i anfallzon. Där hopas vi kunna se lite linjer idag. Sedan kommer vi ju sättas under press på ett annat sätt i egen zon ikväll. Blir spännande och se hur vi hanterar det.

Sparbanken Skåne

Tyvärr så blir det ju bara 50 i publiken ikväll med. Oerhört tråkigt tycker jag. Jag valde ju att komma tillbaka till Tyringe igen och mycket på grund av er fans ni som gör matcherna på Hovet till något extra. Jag vet att många av de nya spelarna också ser fram emot att få spela inför er. Så vi hoppas att ni snart får komma tillbaka. 

Ni är saknade #TILLSAMMANS

/Magnus Rahm

Laget

35 Joakim Strandberg (31 Victor Carlsson)

39 Simon Ericsson 47 Daniel Carlqvist
7 Mattias Eklund 26 David Nilsson
33 Sandberg Hou Gustafsson

90 Casper Andersson 17 Henrik Mearsk 72 Oscar Jacobsson
10 Anton Lindström 22 Matthew Cuce 8 Viktor Burman
79 Kevin Loppatto 91 Gabriel Altberg 93 Joakim Nilsson
13 Herman Samevik 80 Isac Bexdahl  28 Fabian Hast

Skadade Casper Åkesson, Bálint Horváth
Avstängd Gabriel Jammeh

Dela med andra