Höstlovscamp

Tyringe Hockey arrangerar en öppen höstlovscamp. Campen är Corona-anpassad för att klara utmaningen med Coronapandemin. Vi väljer att fokusera på 2 ispass per dag och sedan är dagen över för att säkerställa att vi inte får för stora grupper och samlingar. Tyringes A-lagstränare Magnus Rahm kommer att hålla i och planera träningarna. Magnus Rahm har många års erfarenhet att utbilda hockeyspelare och han är dessutom med i utbildningskommittén i Skånes Ishockeyförbund.

Det blir max 25 spelare per grupp vilket gör att det blir mycket personlig feedback och fokus på individuell utveckling. Grupperna blir enligt följande (kan ev. ändras):

  • 11/12 – Grupp 1
  • 09/10 – Grupp 2
  • 07/08 – Grupp 3

Text & Reklam

>> Mer info och tider finns i bifogad PDF-fil

>> Anmäl er här!

Dela med andra