Gabriel Jammeh klar för en ny säsong

Backen Gabriel Jammeh skriver på för en ny säsong med Tyringe Hockey Han kom förra året från Malmös juniorer och hade en bra utveckling i Tyringe under första säsongen. Gabriel blir femte backen in i truppen till kommande säsong.

Gabriel, varför väljer du att förlänga med Tyringe Hockey?

– Jag väljer att förlänga med Tyringe för jag kände att jag utvecklades mycket förra säsongen och hoppas på att ta ytterligare kliv kommande säsong med hungriga killar som delar samma ambitioner.

Thurn Data & Systemkonsult

– Även också för jag tror starkt på att Rahm kommer hjälpa både mig individuellt och hela laget att ta ett kliv i rätt riktning nästa säsong.

Filip & Rahms kommentarer

Gabriel skriver på för en ny säsong. Filip, vilka är dina kommentarer?

– Skönt att kunna förlänga med ytterligare en spelare från förra truppen. Gabriel fick en bra utveckling under sin första säsong i Tyringetröjan och vi hoppas såklart att han ska fortsätta på den inslagna vägen även över kommande säsong.

Magnus Rahm, hur vill du beskriva Gabriels som spelare och vilka är hans styrkor?

– Jag tycker Jammeh växte in i det mer och mer sedan jag kom in. Ska bli intressant att få jobba med honom från start i år. Han är en grym skridskoåkare och stark i kroppen. Finns lite detaljer som vi ska jobba mer med både defensivt men framförallt offensivt.

– Med hans skridskoåkning ska han bli ett offensivt hot.

– Att det blir ett andra år med Jammeh känns bra då han känner till klubben och vet vad vi vill ha ut av honom. Nu är första året som senior avklarat, en bra erfarenhet att ta med sig in direkt från start denna säsong.

Fakta Gabriel Jammeh
Född 1999-10-18
Längd / vikt 187 cm / 92 kg
Position Back
Skjuter Höger
Moderklubb Trelleborgs IF
Klubbar i karriären Tyringe Hockey
Prospects https://www.eliteprospects.com/player/318045/gabriel-jammeh

Dela med andra

2 andra skriver om “Gabriel Jammeh klar för en ny säsong”

Kommentarer är stängda.