Tyringe Hockeys nya juniorsatsning

Försäsongen är igång på allvar och vi förbereder oss just nu så bra vi kan inför kommande säsong.

Till nästa säsong kommer vi att ändra på lite saker kring juniorlaget. Den största förändringen är att vi kommer att ha ett uttalat mål om att vi ska upp i division 1 med vårt J18-lag!

Vi kommer därför att sätta en matchtrupp i J18-laget innan seriestarten. Vi öppnar även upp möjligheten att komma och provträna i början av säsongen mellan v.32-35.

SwedSafe

Skulle du vara intresserad av att försöka slå dig in i matchtruppen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till huvudtränare André Peltonen på 073-358 71 65.

Då vi vill ha en konkurrenssituation i laget kommer även dörren att hållas öppen för våra hungriga A-pojkar som vill upp och försöka slå sig in i laget.

Vi har i dagsläget två tränare klara för J-lagen. Huvudtränare André Peltonen och Oliver Lindqvist som assisterande tränare. Båda två med ett förflutet som spelare i klubben. Med André och Oliver i spetsen så hoppas vi kunna genomföra denna satsning som görs för att på sikt höja nivån på båda våra juniorlag och kunna producera fler spelare till vårt A-lag.

Vår målsättning under säsongen är att få upp någon juniorspelare i A-laget och hela satsningen görs i samarbete med våra ledare från A-pojkarna upp till A-lagstränarna!

Trevlig midsommar!

Sportchef Filip Steensbjerre

Dela med andra