Förlängning: Isac Bexdal

Isac Bexdal väljer att förlänga kontraktet och kommer även nästa säsong spela för moderklubben Tyringe Hockey. Isac kom under säsongen 18/19 från Olofström för att stärka upp Tyringes J20-lag, vilket han också gjorde med 22 poäng på 12 matcher. Detta gjorde att han även fick chansen med Tyringes A-lag.

Under förra säsongen skrev Isac sitt första seniorkontrakt med Tyringe och spelade totalt 40 matcher där han gjorde två mål och tre assist. Ett kontrakt som han nu förlänger med en säsong.

Du väljer att förlänga kontraktet med din moderklubb. Hur känns det?

– Det känns otroligt kul att få återvända till Hovet ännu en gång och att representera min moderklubb Tyringe Hockey.

Varför väljer du att förlänga kontraktet?

– Personligen är jag väldigt revanschsugen sen förra säsongen, och redo för att göra allt, så att vi kan bygga vidare på det sättet vi avslutade säsongen på.

– Jag har stort förtroende för både Rahm och Reimer så jag tror att detta kan bli något väldigt bra.

– Jag vet vilka otroliga supportrar det finns i Tyringe och jag hoppas att det blir en magisk stämning nästa säsong med många vinster på Hovet.

– Till slut vill jag önska er alla därute en trevlig sommar i dessa jobbiga tider och hoppas vi ses till hösten, avslutar Isac Bexdal.

Filip & Rahms kommentarer

Filip Steensbjerre säger så här om förlängningen med Isac:

– Isac är en egen produkt som bidrar med hårt jobb varje dag. Förra säsongen var hans första i Hockeyettan och var nyttig för honom. Vi tror att han kommer att fortsätta utvecklas även kommande säsong och är nöjda med att ha förlängt kontraktet.

Huvudtränare Magnus Rahm kommenterar Isacs förlängning så här:

– Kul att Bex väljer att stanna ett år till. Ska bli kul att få hjälpa till i hans utveckling.

– Bex är ju en rollspelare som gör andra runt sig bättre. Han kommer passa bra in i vår trupp. Jag hoppas ju att han tar chansen och utvecklas till en bra division 1-spelare denna säsong. Han fick massa nyttig erfarenhet förra säsongen.

Dela med andra

En annan skriver om “Förlängning: Isac Bexdal”

Kommentarer är stängda.