Erik Kurtz förlänger

Nästa spelare att förlänga kontraktet är Erik Kurtz. Erik kom från Rögles juniorer inför förra säsongen och gjorde under sitt första år för Tyringe 11 poäng varav 7 mål och 4 assist.

Erik, vilken är din känsla och förväntningar inför nästa säsong med Tyringe?

– Det känns mycket kul och spännande att få komma tillbaka till Hovet och fortsätta bygga på det vi avslutade förra säsongen. Jag personligen är väldigt revanschsugen och jag ser framemot att spela hockey på Hovet framför bland annat Blue Foxes som verkligen stöttade oss när det var som tyngst förra säsongen. Det ska bli kul att utvecklas ännu en säsong i Tyringe och ta nästa steg i mitt spel på isen.

– Jag har stora förväntningar till kommande säsong och jag har förtroende till Filip och Rahm att vi kommer ställa upp med ett konkurrenskraftigt lag till nästa säsong. Vi ses på Hovet!

Magnus Rahm, vilka är dina kommentarer och Eriks första seniorsäsong?

– Att BK väljer att stanna känns bra. Jag tycker han utvecklades sista delen av säsongen. Han fick målskyttet att lossna lite med.

– Jag tror att han kommer kunna komma upp i 15-20 mål under säsongen om han får det att stämma direkt och komma in med bra självförtroende. Det var nyttigt första år med seniorhockey för BK som nu vet vad det innebär och utvecklingen kommer fortsätta.

Erik är andra spelare på kort tid från förra säsongen som förlänger kontraktet. Filip, hur vill du beskriva Erik som spelare?

– Jag är mycket glad över att Erik stannar hos oss ännu en säsong. Han är en offensiv och fysisk spelare med en spelstil som verkligen tilltalar mig. Erik har potential att bli en viktig spelare för laget och är användbar i alla spelformer. Med en hel säsong av seniorhockey bakom sig hoppas jag att han kommande säsong ska blomma ut ännu mera.

Dela med andra

En annan skriver om “Erik Kurtz förlänger”

Kommentarer är stängda.