Magnus Rahm klar

Tyringe har idag gjort klart med Magnus Rahm som huvudtränare för de kommande två säsongerna.

Filip, din kommentar?

– Vi är mycket glada över att ha gjort klart med Magnus för de kommande två åren. Han bidrar med ett stort engagemang och uppfyller de sportsliga kraven vi har inom föreningen vilket han tydligt har visat genom handling.

Thurn Data & Systemkonsult
SwedSafe

Hur ser planen ut för kommande säsong?

– Jag och Magnus har redan långt gångna planer för framtiden och lagbygget säsongen 20/21 där vi hoppas kunna bygga vidare på avslutningen vi hade tillsammans förra säsongen. Med ledarstaben klar räknar jag med att kunna säkra spelarnas påskrifter efterhand då vi jobbar hårt med detta just nu.

Då hälsar vi Magnus välkommen åter. Hur känns det?

– Skönt att få komma tillbaka och slutföra det vi började med.

– Jag är nöjd med mitt beslut att träna Tyringe de två kommande säsongerna. Att få vara med och bygga upp något bra igen efter den minst sagt dåliga och konstiga säsongen som var. Både resultatmässigt och det plötsliga slutet.

Hur ser det kommande arbetet ut den närmsta tiden?

– Vi måste nu börja bygget av laget så snabbt som möjligt och jag vet att Filip redan har lite kontraktsförslag ute både hos nya och gamla spelare. Vi vill hitta ett gäng spelare att bygga på under tid, det går inte byta ut mer än halva laget varje säsong utan hitta kontinuitet i det.

André Reimer är också klar för kommande säsong, din kommentar?

– Att Andre är med på resan känns riktigt bra, vi känner varandra väl och delar upp jobbet oss emellan på ett bra sätt.

– Vi kommer tyvärr tappa Anthon Hansson ur ledarteamet då han skrivit på för Brynäs, så där måste vi hitta en ersättare.

Något mer du vill tillägga?

– Jag längtar redan tills vi får börja träna och spela matcher igen. De sista matcherna visade ju också Bluefoxes sin styrka och betydelse, vi hoppas på ett lika bra samarbete med dem som vi haft innan. De har ju redan startat upp med att jobba ideellt för föreningen har jag fått till mig vilket är grymt.

Så det ska vi verkligen göra #TILLSAMMANS

– Vi ses på Hovet, avslutar Magnus Rahm.

Dela med andra

En annan skriver om “Magnus Rahm klar”

Kommentarer är stängda.