Ikväll gästar vi Borås

Vi åker till Borås ikväll för en ny tuff bortamatch. Borås vann senast enkelt mot Osby medans vi förlorade på straffar i Mjölby. Vi gjorde ingen bra match och ska vara glada att vi fick med oss poäng.

Vi vet att vi kan så mycket bättre och måste studsa tillbaka ordentligt ikväll. Borås har vi vunnit mot de två senaste matcherna. De är luriga att möta och forecheckar stenhårt. Vi måste hitta vägar förbi deras check och få snabba spelvändningar och såra dem så. Idag måste alla spelare vara påkopplade från start och tävla i 60 minuter för att vi ska få med oss de tre poängen hem. En rolig men tuff utmaning.

Freed och Näslund saknas i truppen på grund av sjukdom. Brännström fyller en av de luckorna.

SwedSafe
Bilcentrumgruppen
Stoby Stoby

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •