Tuff bortamatch

Idag sätter vi oss på bussen för att möta Mjölby HC på bortabana. Mjölby startade med en vinst i första omgången 6-3 mot Bäcken. Så ikväll möter vi ett bättre lag än i söndags. De har framför allt två forwardslinor som är riktigt vassa. Här måste vi trots bortaplan gå ut och lira vårt spel, släppa på bromsen och sätta full fart från start. Vi vill bestämma och sätta tempo på matcherna, sätta press och komma ner bakom deras backar. Vi behöver också få igång fler kedjor i produktionen.

Det kommer bli en tuff match så det gäller att vi vinner kamperna över hela isen men framförallt framför de bägge målen. Sedan blir PP och BP grymt viktigt.

Vi reser dit med samma trupp som mötte Osby i söndags.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Bilcentrumgruppen
Stoby Stoby

Lets get ready to rumble

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •