Fredagsmatch i Jössarinken

Ber om ursäkt att den idag kommer lite senare än vanligt. Jag har försökt sköta ett vanligt jobb samtidigt jagat folk och haft telefonen klistrad vid örat varje ledig minut.

Vill hälsa Linus välkommen till Tyringe, han är inte med i dagens match utan kommer till spel på söndag. Förhoppningsvis tillsammans med minst två nya ansikten till. Men det är många som jagar spelare dessa dagar och det kostar att hyra dem samtidigt som de ska ta ledigt ifrån sina vanliga jobb också. Så många saker som ska falla på plats innan en spelare blir klar. Men kan lova att vi är flera stycken som jobbar stenhårt för att lyckas knyta till oss de spelarna vi vill ha.

Ikväll så möter vi Mörrum som jagar poäng för att klara sitt kontrakt till nästa säsong. Vi vill jobba vidare med vårt spel. Idag har vi haft lite mer fokus på det offensiva spelet och backarnas roll i de. De har tidigare inte fått vara så aktiva men det har vi ändrat på nu. Hoppas kunna se lite resultat av det redan ikväll.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Text & Reklam
SwedSafe

Laget idag

Mate 

Jammeh – Näslund
Anarp – Hedlund
Melker – Widell

Balint – BK – Henke
Kevin- Altberg – Freed
Lidgren – Bex – Ringdal
Wallin – Brännström – Forsell

Nu kör vi så ses vi på söndag.

Dela med andra
  •  
  •  
  •