Tyringe Hockey berör

Inför matchen idag måste jag ändå börja med att beröra det som hänt under helgen. En insamling startad av Linus Kristoffersson och Jonas Ivarsson, på lite inrådan av Mathias Sjöberg. Nu har Tyringe fansen samlat sig och gjort en grym insamling som utklassar alla andra lags liknande initiativ. Vi vet ju alla att intresset finns och att Tyringe Hockey berör men att de skulle vara så stort visste jag inte. Så ett stort tack till alla som stöttat. Att även gamla spelare är med och bidrar visar ju på att de har trivts här.

Nu hoppas vi att stödet på läktaren kommer tillbaka i avslutningen och under kvalserien. Ert stöd kommer betyda oerhört mycket. Jag har själv varit i motståndarlaget i play-off på Hovet. Kändes som man låg under med 2-0 innan matchen startat, den känslan ska motståndarna ha. Jag vet ju också hur det är att stå i vårt bås och ha gåshud för att trycket är enormt på läktaren. Den sjätte utespelaren. Jag hoppas att ni förstår hur viktiga ni är Bluefoxes och även övrig publik.

NU GÖR VI DETTA #TILLSAMMANS

Nu till dagens match. Vi gör två ändringar och det är att Simon Ericsson vilar och Sjöberg kliver in i laget igen. Strandberg är tillbaka i målet. I övrigt samma lag som de två senaste matcherna. Vi vill ha en bra känsla nu och hitta vägar att vinna matcher. Vi kommer fortsätta spela vårt spel och inte anpassa oss efter motstånd vilket innebär ett rakt spel med hög press över hela banan.

Stoby Stoby
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Idag vill vi gärna ha fyrsiffrigt på läktaren! Klarar vi av de? Det är ju gratis att komma in i dag så bjud med grannen, svärmor, morfar ja vem ni vill så skapar vi Hovet känslan #TILLSAMMANS

Återigen stort tack för alla bidrag stora som små!

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •