Ikväll tar vi emot Kalmar HC

Kalmar är ett lag som vi haft det tufft emot. De är skickliga med puck och det gäller att vi får ner deras tid med puck under kontroll. Vi kommer bygga vidare på vårt spel med hög press över hela banan. Vi har haft tre bra träningar denna vecka och hoppas ta steg för varje match nu. Kalmar jagar ju Vimmerby i striden om play-off platsen. Kalmar måste nog ta full pott i sista runda för att ha en chans. Vi ska göra vad vi kan för att hindra dem.

Vi har lite nyheter i truppen inför dagens match. Mathias Sjöberg gör comeback som sjunde back. Han hjälper oss främst på träningarna för att vi ska hålla en bra nivå där. Nu har vi Simon Ericsson skadad så det lämnar en plats öppen i dagens line-up. Tanken med Sjöberg är att han ska träna med laget och spela ifall vi får skador.

Vi lånar in fyra killar från Rögle till dagens match, två bekanta ansikten i Benne Magnusson och Melker Eriksson. Och Isak Renemark back född 01 och Edvin Hansson forward också född 01. Detta är två killar jag känner väl då jag haft dem i två år. De kommer bidra med fart och energi. Isak Renemark fanns med i Rögles laguppställning i deras match mot Oskarshamn. Ska bli roligt att få se dem spela a-lagshockey.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Hoppas nu ni börjar hitta tillbaka till Hovet igen. Det är nu vi behöver ert stöd som mest.

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •