Nick Vilardo lämnar Tyringe

Tyringes senaste nyförvärv Nick Vilardo lämnar Tyringe för vidare spel i Podhale Nowy Targ i den Polska Högstaligan.

– Det stämmer. Han överrumplades av ett erbjudande som han inte kunde säga nej till. Vi alla blev lite chockade när detta dök upp men vi har valt att tillgodose Nicks önskemål och väljer istället att blicka framåt för att hitta hans ersättare. Vi hoppas kunna ha en ny målvakt på plats till måndag och vi har ett par alternativ som vi tittar på just nu. Nick har själv förklarat situationen för spelarna och ledarna i laget och alla har förståelse för hans val, säger Tyringes sportchef Filip Steensbjerre.

Nick representerade Tyringe i endast en match då han stod en halv period borta mot Mörrum innan han tvingades kliva av pga sjukdom.

Nu väntar alltså nya äventyr för Nick och så här säger han själv om flytten tillbaka till Polen.

– Jag har trivts jättebra i Tyringe och hade inte för avsikt att lämna laget. Men när denna möjligheten dök upp kändes det för bra för att tacka nej till. Jag är tacksam för min korta tid här och är glad över att Tyringe ger mig denna chansen för min karriärs bästa.

Dela med andra
  •  
  •  
  •