Ännu en fredag i Tyrs Hov väntar

Idag kommer Vimmerby på besök. Ett lag som vunnit sina 7 inledande matcher och slog senast Mörrum med 6-0 senast. Ett lag jag tycker borde vara i Allettan men efter en knackig inledning med tränarbyte och lite strul i truppen så har de vänt skeppet ordentligt. De kommer vinna denna serie och blir farliga i playoff.

Vi vill såklart ge dem en ordentlig match idag. Vi kommer dock försöka spela vårt spel så gott det går. Det gäller att vi nu sätter fler och fler delar i vårt spel och ser en utveckling på det vi gör. Så fokus på prestation och hitta rätt i spelet är det som gäller ikväll.

Vi satsar på att undvika kval men måste såklart vara realistiska och förbereda oss för ett eventuellt sådant. Vi tittar också på att hitta förstärkningar till truppen också. Här kommer vi inte köpa grisen i säcken utan vara noggranna i rekryteringen. Ikväll spelar Samuel Näslund för oss. En kille från Mariestads J20-lag. Han har tränat mycket med deras a-lag och vill visa upp sig. Där tar vi ett beslut efter helgen hur det blir.

Sparbanken Skåne

Preston Ames lämnar också laget i samband med detta. Att killar lämnar laget ska vi inte göra så stor sak av. För nu vill vi bara ha killar som blöder för dräkten. Att de vill spela för klubben och sina lagkompisars bästa. Är man inte intresserad av att göra jobbet varje dag och sprida energi till laget så ser jag inte det som en förlust utan truppen har mer att vinna på det.

Jag hoppas åter igen att publiken hittar tillbaka och stöttar oss ordentligt resten av säsongen. #TIllsammans gäller fortfarande, den tog oss till hockeyettan och den ska hålla oss kvar också.

Nu kör vi!

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •