Tyringe värvar målvakt

Tyringe har gjort klart med målvakten Nick Vilardo som senast spelade med Kalmar HC i Hockeyettan.

Amerikanen Nick anlände till Sverige och Tyringe idag efter att ha spenderat hösten med isträning hemma i USA.Nick gjorde sitt första ispass med laget i eftermiddags och förväntas vara spelklar till morgondagens hemmamatch mot Vimmerby. Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Så här säger Tyringes målvaktstränare Anthon Hansson om nyförvärvet:

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

– Vilardo är en målvakt vi fått goda vitsord om och som visat upp bra resultat under sina år i Europa. Det känns tryggt att vi säkrat upp målvaktssidan nu inför avslutningen på säsongen, och att vi nu kan träna varje pass med två målvakter. I och med osäkerheten med Brazdils och Tornerefelts lånesituationer är detta en kanonlösning som gynnar oss direkt. Jag är säker på att Strandberg och Vilardo kommer att sporra varandra och utespelarna och att detta gör vår vardag bättre!

Dela med andra
  •  
  •  
  •