Rahm inför Dalen borta

Dax att avsluta denna veckan med en bortamatch mot HC Dalen. 

Dalen har spelat upp sig och vunnit sina matcher på slutet så en tuff utmaning väntar oss idag. 

Vår match i fredags blev inte den tillställning som vi hade hoppats på. Första perioden tycker jag att vi var helt okej. Sedan händer något i paus och vi kommer inte alls upp i skridskoåkning och arbetsinsats. De två delarna är a och o för att vårt spel ska funka. Ofta räcker det med att en spelare i femman inte gör jobbet så blir vi sårbara vilket visade sig tydligt. Detta vill jag se en klar förbättring av idag. Även om man inte har dagen så kan man alltid jobba hårt och kämpa för lagets bästa. Det är ett krav vi ska kunna ha på varandra.

Bilcentrumgruppen
Thurn Data & Systemkonsult
Stoby Stoby

Vi hade ett möte efter matchen där vi pratade om dessa sakerna. Alla är inställda på att jobba för varandra och kämpa för lagets bästa. Hoppas vi ska kunna se lite resultat av det idag och att vi hittar tillbaka till spelet vi hade mot Mörrum.

En nyhet i truppen är att Simon Morberg valt att bryta sitt kontrakt och avsluta sin säsong som en följd av mötet efter matchen.

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •