Fredagskväll på Hovet

Så hoppas jag många tänker och kommer för att stötta oss i kvällens match mot Borås. Jag skulle ikväll också vilja se lite folk på Blue Foxes del av läktaren. Nu behöver vi ert stöd. Se detta som en nystart och kom tillbaka för att stötta killarna i laget.

Ni som jag vet hur stor er betydelse är för laget, att känna ert stöd när vi kliver in till match kan ge oss den extra energin för att ta årets första seger på Hovet. Så gräv ner allt gammalt groll och stötta killarna. Så samla ihop era krafter så kommer jag ut och ger er lite förhandssnack i grytet 18:40, ses vi?

Matchen mot Mörrum gav mig mer positiva svar än negativa så känslan för kvällens match är väldigt bra. En katastrof start på tredje perioden förstörde dock hela kvällen med tre snabba i arslet. De två första perioderna såg jag många saker jag gillade och det bygger vi på inför kvällen.

Text & Reklam
Bilcentrumgruppen

Vi har lite frågetecken i truppen inför kvällens drabbning. Så hur laget ser ut vet vi först efter kvällens värmning.

Se till att käka upp Tacosen i tid och ta er till Hovet.

/Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •