Magnus Rahm inför Mörrum hemma

Idag kommer Mörrum på besök till Hovet. Alla spelare är friska och laddade för denna nystart.

Jag har varit med två träningar och det har varit bra fart och energi hos killarna. Vi har gjort lite ändringar i spelet som vi hoppas få se lite resultat av ikväll. Men Rom byggdes inte på en dag och vi får ha lite tålamod och inte räkna med att allt sitter direkt. Vi vill bjuda Mörrum på rejält motstånd och utmana dem över hela banan. Mörrum har många skickliga spelare som är duktiga med pucken så det gäller för oss att minimera deras tid och sätta press på dem direkt över hela banan.

Jag tycker det ska bli riktigt roligt att kliva tillbaka in på Hovet ikväll. Att få leda laget denna vecka känns oerhört inspirerande. Att det gått tungt innan och att det varit en turbulent säsong på många plan är ju ingen hemlighet. Men ska vi klara av detta och få fart på saker och ting igen så måste vi göra det tillsammans. Att vi i och kring laget gör allt för att vinna hockey matcher igen ser jag som en självklarhet. Nu behöver vi ert stöd också på läktaren för att vända detta tillsammans. Att ni i publiken hittar tillbaka till hovet igen och stöttar laget blir en viktig del i detta. Nu är det två hemmamatcher denna vecka. Så se nu till att ta er till Hovet och stötta laget så ska jag göra mitt för att stötta och hjälpa killarna i laget.

Bilcentrumgruppen
Stoby Stoby

Nu gäller verkligen den gamla #tillsammans. Vi kommer göra vårt för att bidra till detta. Kommer du?

Så ikväll hoppas jag vi ses på Hovet.

Magnus Rahm

Dela med andra
  •  
  •  
  •