Joakim Andersson tar timeout

Joakim Andersson tar timeout som Huvudtränare för Tyringe Hockey.

Joakim kommer att fokusera på att ta hand om sin hälsa den närmaste tiden.

Joakim kommer inte att vara en del av ledarstaben kring Tyringe Hockey resterande del av säsongen 19/20.

Thurn Data & Systemkonsult
Sparbanken Skåne

Tyringes kommentarer:

Tyringe hockey är tacksamma för det arbete som Jocke har gjort men vi är överens om att hans hälsa bör prioriteras och har därför kommit överens om att han tar en time out på obestämd tid. André fortsätter sitt uppdrag som tidigare och Magnus Rahm stiger in som en tillfällig lösning.

Joakims kommentarer:

Efter en tuff höst med stora utmaningar så har jag nu tagit ett beslut att jag måste prioritera min hälsa. Jag har haft en grupp som gjort allt de kunnat för att nå resultat och vi har haft en god stämning och gemenskap i gruppen.  Jag hoppas att laget nu går in med ny energi och att möjligheter ges till fortsatt utveckling.

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

En annan skriver om “Joakim Andersson tar timeout”

Kommentarer är stängda.