Föreläsning om hjärnskakning

Välkommen till en spännande föreläsning om hjärnskakning inom hockeyn

Vi vill välkomna alla hockeyentusiaster, föräldrar och sponsorer till denna inspirerande hockeykväll, tisdag den 3 december. Tyringe Hockey välkomnar er alla att gratis lyssna på en intressant och viktig föreläsning av f.d. Malmö Redhawks-spelaren Erik Andersson.

Ämnet är hockeyns problem med hjärnskakningar där den dubbla SM-guldvinnaren kommer att informera om hjärnskakningar: Vad är det? Hur tar man hand om sig på bästa sätt? Vad görs i hockeysverige?

Dessutom kommer Erik berätta om arbetet med en ny akut behandlingsmetod som vi i Tyringe Hockey, genom våra sponsorer, är stolta över att kunna tillhandahålla för våra hockeyspelare som är A-pojkar och uppåt i Tyringe, vilket är unikt i Hockeysverige!

Text & Reklam
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

OSA senast 2 december till kansli@tsos.com

Plats: Tyringe Kurhotell
Datum: 3 december
Tid: 19.00

Dela med andra
  •  
  •  
  •