Laget runt laget

Det har blivit dags att presentera dem kanske viktigaste i laget. Det vill säga personerna som assisterar tränarna, tar hand spelarna och deras material och ser till allt är okej. Dem jobbar lite i det tysta och får inte stå i rampljuset som en matchvinnare men utgör det viktiga laget runt laget.

Materialare

Peter Uddgren gör en ny säsong som materialare. Liksom förra säsongen har han med sig sina trogna vapendragare Staffan Svensson och Joakim Hansson. Materialarna är oftast först på plats i ishallen och ser till att allt är i sin ordning inför träning och match.

Sjukvårdare

Varje match sitter dem på läktaren bak Tyringes avbytarbås, läkare Maria Jörheim och sjuksköterska Jenny Hansson. Alltid redo att rycka ut för att ta hand om och plåstra om skadade spelare.

Thurn Data & Systemkonsult
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Bilcentrumgruppen

Dela med andra
  •  
  •  
  •