Tyringe söker J-tränare

Tyringe Hockey söker en ny tränare till våra juniorer med huvudansvar för både J18 och J20. Är du rätt person att fortsätta vår utveckling av juniorverksamheten samt fostra framtidens spelare i Tyringe Hockeys A-lag? Läs då mer nedan och skicka in din ansökan.

Om Tyringe Hockey

Tyringe Hockey bildades 1936 och sedan 2015 återfinns representationslaget i landets tredje högsta serie HockeyEttan. Föreningen har också en stark ungdoms- och juniorverksamhet med ca 250 utövare. Juniorlagen återfinns i J-18 Div 2 samt J-20 Div 1. Föreningens ambition är att utveckla juniorverksamheten för att i framtiden fostra fler egna spelare till representationslaget och annan elitnivå.

Om rollen

Som Huvudtränare i våra juniorlag har du fullt ansvar för respektive lags verksamhet vad gäller planering, genomförande och resultat. Du är också ytterst ansvarig för individens personliga utveckling och utbildning, både vad gäller ishockey och i övrigt. Du samverkar med klubbens sportchef samt övriga tränare i Junior och A-lagsverksamheten. Vidare så ansvarar du för att bedriva arbetet utifrån den målsättning och struktur som föreningen arbetat fram. I rollen ingår också andra uppgifter inom föreningen, så som tex Camp- och lägerverksamhet samt ev administrativa sysslor tex isschema.

Stoby Stoby
Bilcentrumgruppen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått JS2 (Junior & Seniortränarkurs 2) eller likvärdig utbildning. Meriterande är om du även har andra ledarskapsutbildningar. Önskvärt är att du har tidigare tränarerfarenhet inom ishockeyn från junior eller seniornivå och god kännedom kring svensk ishockey. Du drivs av att utveckla och utbilda unga spelare vidare i deras karriärer och till nästa nivå. Du besitter en god pedagogisk förmåga och har ett ledarskap som passar för uppgiften. Vidare så bör du vara ansvarstagande med stort engagemang för ditt uppdrag, men också med en förståelse för vikten av samarbete i föreningen med övriga tränare samt ledning.

Övrigt om tjänsten

  • Deltid (Kvälls- och helgarbete i samband med träning och match)
  • Visstidsanställning
  • Fast lön
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till filip.steensbjerre@tsos.com

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Tyringe Hockeys Sportchef Filip Steensbjerre, 0735-263870

Välkommen med din ansökan.

Dela med andra
  •  
  •  
  •