Stora framgångar för U15 & U16

Både U15 samt U16, under ledning av Rickard Karlsson, har under säsongen slutat 2:a i sina respektive Div 1-serier. Seriesegern för båda lagen låg väldigt nära och små marginaler avgjorde tillslut.

Rickard, som numera har J-tränarstatus efter vidareutbildning, har under säsongen drivit två lag parallellt tillsammans med assisterande tränarna Oscar Kleborg och Joakim Bragée vid sin sida. Enormt och värdefullt engagemang på frivillig basis för tre ledare utan egna barn i föreningen.

I den ack så viktiga staben runt lagen har även följande personer bidragit med sin tid och sitt engagemang: Martin Burwall (matr.) David Kronholm (matr.), Andreas Olofsson (matr.), Erik Eryd (lagledn.) samt Martin Antonsson (lagledn.)

Bilcentrumgruppen
Sparbanken Skåne

Förutom framgångsrikt seriespel har man även spelat U16-elitkval, DM-spel (semifinal för U15 och U16) samt deltagit med framgång i flertalet cuper. Bl.a. silver i den större Nordic Youth Trophy för U15, B-slutspel.

U15 kommer sätta punkt för säsongen 18/19 med cup i Norrköping i slutet av April.

Dela med andra
  •  
  •  
  •