Serieseger för U14

Efter många års snubblande på mållinjen vann Team 05 äntligen årets serie, dvs U14 division 1.

Grabbarna vann rättvist efter hårt slit, både på och utanför isen, samt med en fantastisk laganda. De vann före både Rögle och Malmö som ställt upp med sina bästa lag. Säsongen har bestått av ca 200 träningar som ägt rum på Tyrs Hov, Österås, Gym1 och kalla kvällar i skogen. Hårt slit lönar sig!

Laget har bestått av: Hannes Eryd, Isac Heingard, Albin Martinsson, Nils Gunnarsson, Hugo Ahlberg, Anton MacDonald, Melvin Oredsson, Viggo Söderberg, Hugo Kroon, Malte Lindgren, Matheo Parkosidis, Filip Rosqvist, Isak Olofsson, Jacob Stjärna, Erik Fridvall, Philip Ronner, Viktor Elander, Justus Palmroos och Algot Persson. Tränare har varit Eva Hjelm, Magnus Lindgren och Calle Persson.

Stoby Stoby
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Dela med andra
  • 99
  •  
  •