Melker Persson skriver kontrakt på två år

Storväxt back från Kallinge klar

Tyringe skriver kontrakt med den storväxte backen Melker Persson 22 år som de senaste två säsongerna spelat med KRIF där han har haft Jocke som tränare. Melker kommer ursprungligen från Karlskrona som han även har representerat i två SHL-matcher. Kontraktet är skrivet på två år.

Melker, vad var det som lockade dig till Tyringe?

– Jag fick ett bra intryck vid mitt besök både sportsligt och socialt. Det blev ett lätt beslut att ta. Föreningens visioner tilltalar mig och det ska bli riktigt roligt. Ser fram emot detta inför kommande säsong.

Stoby Stoby
SwedSafe
Text & Reklam

Filip, andra nyförvärvet och andra backen in i laget. Dina tankar?

– Jag har fått ett väldigt bra första intryck av Melker. Han har sökt en ny utmaning och jag vet att han kommer hit rejält spelsugen. Melker kommer att tillföra styrka i vårt försvarsspel och jag ser framemot att ha honom i laget dem kommande två säsongerna.

Jocke, ännu en spelare du har koll på sen tidigare. Hur är Melker som spelare?

– Melker är en storväxt och rejäl back och en spelare jag jobbat tillsammans med under mina senaste två år i Kallinge/Ronneby. Jag hoppas och tror att Melker kan ta ännu ett steg på sin redan fina utveckling.

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta Melker Persson
Född 1997-03-02
Födelseort Karlskrona
Längd / vikt 189 cm / 91 kg
Position Back
Skjuter Vänster
Moderklubb Karlskrona HK
Klubbar i karriären Karlskrona HK, Kallinge/Ronneby IF , Tyringe Hockey
Aktuell Skriver 2-års kontrakt med Tyringe
Elite Prospects https://www.eliteprospects.com/player/146648/melker-persson
Presenteras i samarbete med

Dela med andra
  • 112
  •  
  •