Tyringe breddar organisationen

Tyringe Hockey välkomnar Linus Kristoffersson till organisationen.

– Vi är alltid i behov av ideella krafter och känner att vi nu vill bredda oss. Linus har redan ett väldigt stort engagemang för klubben och framförallt i supporterklubben Bluefoxes, där han varit ordförande dem senaste säsongerna.

Nu kommer han att ingå i Tyringe Hockey och framförallt att jobba tätt intill mig med främst anskaffning av bostäder och arbeten till spelarna i A-truppen. Då detta är en väldigt viktig uppgift för klubben känns det extra bra att nu få med Linus på resan eftersom att han är ihärdig och driven samtidigt som han alltid ser till Tyringe Hockeys bästa. Spelarna som kommer hit ska känna sig varmt omhändertagna och här kommer Linus att hjälpa till, säger sportchef Filip Steensbjerre.

Stoby Stoby
Sparbanken Skåne
Jobb och lägenheter

Tyringe Hockey arbetar just nu hårt för att se till så att vi får en stark A-trupp till säsongen 2019/20!

Kan vi erbjuda jobb och lägenheter till spelarna så ökar också våra möjligheter till att rekrytera nya spelare till vår klubb. För att lyckas är vi i stort behov av hjälp från allmänheten!

Har du en lägenhet i Tyringe/Hässleholm eller tips så hör gärna av dig till Tyringe Hockey. Det gäller också om ni har några förslag på deltidsarbeten för våra spelare.

Hör gärna av er till Linus Kristoffersson på telefon: 073–837 25 70

Eller till kansliet på telefon: 0451-514 35 eller via e-post: kansli@tsos.com

#tillsammans

Dela med andra
  • 3
  •  
  •