Andre Reimer skriver nytt kontrakt

André Reimer vänder hem

Tyringe har gjort klart med André Reimer som assisterande tränare till Jocke Andersson. Kontraktet är skrivet på två år och André vänder hem efter ett år i Skellefteå, där han har jobbat med deras U16 Elit.

Hur känns det att vara tillbaka på Tyrs Hov?

– Att vara tillbaka i Tyringe Hockey är verkligen en härlig känsla. Jag har saknat att kliva ner i båset i Tyrs Hov med Bluefoxes i ryggen och alla supportrar med ett stort Tyringehockey-hjärta som vill se bra hockey.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Text & Reklam
SwedSafe

Du har varit uppe i Skellefteå och tränat deras U16 Elit-lag. Hur har din tid varit där?

– Jag har haft ett bra år i Skellefteå där jag fyllt ryggsäcken med bra tankar inom hockeyn, då jag har varit i en miljö där jag fått se mycket hockey på hög nivå.

Hem till Tyringe

Nu återvänder du hem till Tyringe och till moderklubben där du ska assistera Jocke under två år. Vad var dina första tankar när frågan kom från Filip?

– När samtalet kom från Filip om att jobba för Tyringe Hockey igen så började tankarna snurra. Jag och Jocke har haft många bra samtal om vad vi har för mål med Tyringe de kommande åren.

– Att jag och Jocke känner varandra sen tidigare gjorde beslutet lättare att fatta. För vi bägge är mycket drivande och vet att det krävs enormt mycket jobb från både spelare och ledare för att skapa goda vanor som gör oss bättre tillsammans varje dag.

Filip, du lyckas plocka hem André till Tyringe och är klar med din tränar konstellationen. Hur känns det?

– Det känns givetvis jättebra att få tillbaka André till klubben. Han har ett härligt driv och är ambitiös med sin tränarkarriär. André kommer att komplettera Jocke på ett bra sätt och hans engagemang kommer att vara gynnsamt för hela föreningen.

Jocke, dina kommentarer om att få André vid din sida?

– Att locka André hem till Tyringe känns bra. Jag har sett hans utveckling och mognad under året i Skellefteås starka organisation. Jag tror mycket på honom i framtiden och det är alltid bra att få hem en egen produkt även på tränarfronten!

 

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta André Reimer
Född 1994-04-28
Födelseort Tyringe
Moderklubb Tyringe SoSS
Klubbar i karriären Tyringe Hockey,Skellefteå AIK
Aktuell Assisterande tränare till Jocke
Elite Prospects https://www.eliteprospects.com/staff/29059/andre-reimer

Dela med andra
  • 564
  •  
  •