Belmin skriver kontrakt

Belmin skriver på för ännu en säsong

Belmin Mesanovic skriver idag nytt kontrakt med Tyringe. Detta gör att han är klar för en fjärde säsong i Tyringetröjan. Han kom till Tyringe inför säsongen 15/16 och har under sina tre säsonger gjort 46 poäng (18 mål & 28 ass) fördelat på 98 matcher.

Belmin, du har skrivit på för en fjärde säsong i Tyringetröjan. Hur känns det?

– Det känns bra. Jag ser framemot den nya satsningen vi ska göra som lag och förening. Nu ska vi sikta högre upp i tabellen och jag hoppas att publiken kommer att hjälpa oss på denna resa.

Thurn Data & Systemkonsult
Stoby Stoby

Efter tre säsonger med Tyringe börjar du bli en rutinerad division 1-spelare. Hur har dina tre år varit i Tyringe?

– Sett över 3 år har det varit bra. Jag har blivit mognare i mitt spel och fått ta en roll som jag trivs med. Som lag har vi fått spela tuffa matcher för att säkra kontraktet tidigare säsonger.

– Nu vill jag ta nästa steg med laget där vi ska vara med och utmana om högre placeringar som jag nämnde tidigare. Denna klubb har alla förutsättningar för att sikta uppåt i tabellen, avslutar Belmin.

Filip, ny kontraktsförlängning och denna gång med Belmin med tre säsonger i klubben. Vilka är dina tankar kring denna förlängning?

– Det känns verkligen bra att förlänga med Belmin. Han utgör en del av ryggraden i laget och kommer fortsatt att vara en viktig spelare för oss. Jag är glad att han visar sin lojalitet genom att förlänga kontraktet och jag ser framemot att se honom spela sin 100:e match i Tyringetröjan nästa säsong.

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta #12 Belmin Mesanovic
Född 1995-04-10
Födelseort Olofström
Längd / vikt 187 cm / 84 kg
Position Forward
Skjuter Höger
Moderklubb Olofströms IK
Klubbar i karriären Olofströms IK,Tyringe Hockey
Aktuell Skriver på för ett fjärde år med Tyringe
Presenterar i samarbete med

Dela med andra
  • 262
  •  
  •