Isac Bexdal skriver kontrakt

Tyringe skriver kontrakt med Isac Bexdal

Tyringe Hockey skriver idag kontrakt med den egna produkten Isac Bexdal, som började sin bana i Tyringes Hockeyskola och fortsatte upp till juniorlaget.

Säsongen 16/17 gick han till Olofströms IK för spel i deras juniorlag. Där utvecklade han sig så pass bra att han under tre säsonger fått göra 21 matcher med deras A-lag. I slutet av förra säsongen återvände han hem till Tyringes J20 där han noterades för 22 poäng (11 mål och 11 ass) på 12 matcher och fick även göra ett tiotal matcher i A-laget.

Isac skriver sitt första seniorkontrakt med moderklubben. Trots det har han spelat över 30 matcher A-lagssammanhang. Hur mogen är han som seniorspelare och vilka är hans styrkor?

Bilcentrumgruppen
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

– Det märks att Isac har spelat seniorhockey tidigare på så sätt att han känns helt orädd inför uppgiften. Han kör på och ger på så sätt laget energi. Hans styrkor är just intensiteten och arbetsmoralen ute på isen. Vi tror att vi kommer ha stor nytta av hans spelstil och därför är det en självklarhet att erbjuda honom ett kontrakt, säger Filip Steensbjerre.

Isac, du skriver seniorkontrakt med din moderklubb. Hur känns det och vad har Tyringe Hockey betytt för dig genom åren?

– Tyringe hockey har alltid varit den klubben som har legat närmst hjärtat, så att skriva ett seniorkontrakt med just Tyringe är otroligt kul. Nu är det bara att knyta på sig löparskorna och förbereda sig så bra så möjligt tills nästa säsong.

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta Isac Bexdal
Född 1999-07-03
Födelseort Tyringe
Längd / vikt 178 cm / 76 kg
Position Forward
Skjuter Vänster
Moderklubb Tyringe SoSS
Klubbar i karriären Tyringe Hockey,Olofströms IK
Aktuell Skriver seniorkontrakt med moderklubben
Presenterar i samarbete med Möllegårdens Bed & Breakfast

Dela med andra
  • 10
  •  
  •