J18 inledde med seger – nu väntar KRIF

De flesta lag i föreningen har spelat klart seriespelet för den här säsongen. Men J18 spelar fortsatt viktiga matcher och fightas för att spela vidare i Division 1 även nästa säsong.

J18 kvalar sig till Division 1 och har hamnat i en grupp med Västervik och KRIF, där alla möter alla två gånger (hemma/borta).

Kvalspelet inleddes också på bästa sätt då Västervik IK besegrades med 2-0 på bortaplan. Att inleda med seger, mot ett Västervik som redan vunnit mot KRIF, gav den bästa sits i gruppen som man kunde hoppas på.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
SwedSafe

Harry Nilsson var den stora matchhjälten med 2 mål. Även målvakt Milton Svensson bör nämnas då han stoppade 33 puckar och höll nollan. Annars var det givetvis en stor lagseger att vinna en sådan tuff bortamatch.

Nu väntar en ny viktig match! Imorgon, tisdag 12/3 kl. 19.00, tar laget alltså emot KRIF. Kom ner till Hovet och stötta grabbarna till ännu en seger och ett steg närmare Division 1. Det är givetvis fri entré och cafeterian är öppen, så att en kaffe å kaga kan inmundigas.

För mer information och statistik klicka HÄR!

Varmt välkomna! #framtiden

Dela med andra
  • 83
  •  
  •