Henrik Alfredsson inför matchen mot Nybro

Henrik Alfredsson lämnar Tyringe Hockey

Idag står det klart att Tyringe Hockey och huvudtränaren Henrik Alfredsson går skilda vägar efter säsongens slut.

– Tyvärr har en långsiktig helhetslösning som båda parter kunnat vara överens om inte kunnat nås. Båda parter är överens om att det viktigaste är att klubbens ekonomi säkras. Jag månar om att klubben fortsätter utvecklas i positiv riktning och kommer att följa klubben framöver, säger Henrik Alfredsson själv.

– Jag har haft en fantastisk tid i klubben med otroligt bra medarbetare och riktiga föreningsmänniskor. Alla spelare och ledare har ställt upp på ett fantastiskt sätt genom en fantastisk sammanhållning. Kommer sakna Tyringe och alla fantastiska människor jag mött och önskar alla lycka till i framtiden, säger Alfredsson avslutningsvis.

Bilcentrumgruppen
Text & Reklam

Henrik Alfredsson’s avtal går ut 31 mars och han kommer att arbeta kvar i klubben tiden ut.

– Henrik har gjort ett mycket bra jobb under sin tid i klubben och visat på stort engagemang. Han har hjälpt till att stärka ”vi känslan” i klubben. Vi tackar Henrik för sin tid här och önskar honom ett stort lycka till i framtiden, säger Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre.

Sedan tidigare är det redan klart att även assisterande tränaren Morgan Persson lämnar Tyringe Hockey för att påbörja en ny tjänst som sportchef hos seriekollegan Vimmerby Hockey med start 1 mars.

– Vi tackar även Morgan för sin tid i klubben och önskar honom ett stort lycka till med sitt nya uppdrag, säger Steensbjerre.

Har ni någon ny huvudtränare på ingång?

– Vi diskuterar med ett par kandidater. Det viktigaste är att vi kan hitta en långsiktig lösning med vår nästa tränare och att han delar vår uppfattning om möjligheterna som finns i Tyringe Hockey och att vi tillsammans ska bygga upp något riktigt bra, avslutar Steensbjerre.

Läs även: Ny A-lagstränare klar 

Dela med andra
  • 8
  •  
  •  

2 andra skriver om “Henrik Alfredsson lämnar Tyringe Hockey”

Kommentarer inaktiverade.