Summering dagen D

När dagen D för övergångar nu har passerat står det klart att även backarna Jeppe Holmberg och Mark Corbett lämnar Tyringe Hockey. Samtidigt lånas en målvakt in.

Jeppe återvänder till Danmark för spel i Högstaligan med Fredrikshavn White Hawks och Mark kommer fortsättningsvis att representera Borås HC i Alltvåan södra.

– Båda spelarna har utnyttjat sina ”outs” i kontrakten för att förlänga säsongerna på annat håll, säger Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre.

Text & Reklam
Bilcentrumgruppen

Med totalt 4 spelare som lämnat under gårdagen kan även en målvakt räknas in i truppen efter att fönstret stängt.

Det handlar om den 18-åriga målvakten Didrik Jansson från Tingsryds J20 som lånas in på dispens.

– Didrik är en lovande målvakt som kommer att få speltid hos oss då Strandberg är sliten och i behov av vila samtidigt som Anton dras med en skada och Albin är bortrest, säger Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre.

När vi nu konstaterar läget i truppen inför de två återstående matcherna är det en nöjd sportchef som summerar transferfönstrets sista dag.

– Absolut, vi fick in en målvakt precis som vi ville och lyckades släppa alla spelare med klausuler i sina avtal som möjliggör en flytt precis som vi förväntade oss att vi skulle göra. Importerna togs in i efterhand för att stärka upp laget och hjälpa oss att säkra kontraktet så där är det ”mission accomplished” och en självförtroende boost till att återigen kunna göra lyckade värvningar i framtiden, fortsätter Steensbjerre.

– Det går inte att göra alla till lags men samtidigt har vi en skyldighet gentemot de andra lagen att komma till spel med bästa möjliga lag inför slutspurten av toppstriden, avslutar Steensbjerre.
Tyringe Hockey tackar Jeppe och Mark för sina insatser under den här perioden och hälsar samtidigt Didrik välkommen!

Se Didrik Jansson’s eliteprospects här: https://www.eliteprospects.com/player/290080/didrik-jansson

Dela med andra
  • 2
  •  
  •