Enkronan – progam och hålltider

Enkronan är mer än bara en match. Under större delen av dagen kommer Tyrs Hov att sjuda av aktiviteter. Prova spela bowling, kolla Röke IBK damer mot Lindome (vuxen 60 SEK) eller J18-matchen mot Helsingborg.

Hålltider:

  • 11.00-15.00 aktivitetsdag: Tyrs Hov öppnas upp för spelare, familjer och allmänheten. Möjlighet ges att prova på bowling. Försäljning av klubbprylar såsom kepsar, mössor och armband kommer att ske i foajén. Mat och fika finns att köpa både i cafeterian och i foajén. Supporterklubben Blue Foxes grillar korv!
  • 11.30 J18 match mot Helsingborg – kom och heja fram laget till seger!
  • 14.00 Röke IBK damer möter Lindome IBK, inträde vuxna 60 kr.
  • 15.30 U8-lag spelar en internmatch- kom och heja på dem!
  • 16.00 A-lag mach mot Nybro, kom och heja fram dem till seger! Fri entré!

Alla som köpt Enkronor och alla som kommer på Enkrona-matchen den 10/2 deltar i ett lotteri i vilket man kan vinna fina priser. Vinsterna lottas ut under matchens gång och priserna delas ut efter matchen.

Stoby Stoby
Dela med andra
  •  
  •  
  •